Op Landelijke Naturalisatiedag zijn 30 inwoners van Dijk en Waard in het zonnetje gezet. Burgemeester Maarten Poorter heette hen vrijdag van harte welkom op het gemeentehuis. Hij feliciteerde de nieuwe Nederlanders met het voltooien van het uitgebreide naturalisatieproces, een bood hen de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Ook gaf hij ze een aantal kleinigheden mee naar huis.

In het hele land werden vrijdag vieringen van Landelijke Naturalisatiedag gedaan, samen met mensen die dit jaar hun Nederlands staatsburgerschap hebben verdiend. Aan de naturalisatie zit een ritsje voorwaarden verbonden. Zo moeten mensen minimaal 5 jaar onafgebroken met een geldige verblijfsvergunning in het Koninkrijk der Nederlanden wonen (op enkele uitzonderingen na) en geslaagd zijn voor het inburgeringsexamen.

Ook moeten mensen geen gevaar vormen voor de openbare orde of nationale veiligheid, en afstand doen van de nationaliteit die ze hebben. En natuurlijk moeten ze de verklaring van verbondenheid afleggen tijdens de naturalisatieceremonie, oftewel formeel aanvaarden dat de Nederlandse wetgeving ook voor hen geldt.
Pin It
Bekeken: 572x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/