Gemeente Dijk en Waard kijkt tevreden terug op de bijeenkomst over dorps- en wijkgericht werken, die zaterdag werd gehouden in Noord-Scharwoude. Onder andere werd besproken hoe het woongenot in het dorp verbeterd kan worden, en hoe dat met elkaar kan worden bereikt. "Dit leverde mooie, nuttige en bruikbare informatie op, die zal worden ingezet ter handhaving of verbetering van de leefomgeving."

De bijeenkomst werd bijgewoond door inwoners en medewerkers van MET Dijk en Waard, Wonen Plus Welzijn Dijk en Waard en Bibliotheek Kennemerwaard. "Hierbij gingen de aanwezigen met een vertegenwoordiger van de gemeente en met elkaar in gesprek over wat zij belangrijk vinden in hun buurt of gemeente", licht de gemeente toe. "Wat kan er beter, wat maakt het prettig wonen, wat zijn de knelpunten en hoe lossen we die samen op?"

Zaterdag is de beurt aan inwoners van Zuid-Scharwoude. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de kleine zaal van Sporthal Geestmerambacht. De koffie staat vanaf 13:30 uur klaar. Aanmelden kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch via 072-5755555, met vermelding van het aantal gegadigden. (foto: gemeente Dijk en Waard)
Pin It
Bekeken: 609x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/