Dijk en Waard krijgt voor de spoorondertunneling op de Zuidtangent geen subsidie van de Europese Unie. De gemeente had een aanvraag gedaan voor bijna vijftien miljoen euro.

"Het is zeer jammer dat de subsidie niet is toegekend", vertelt Nils Langedijk. Volgens de wethouder blijkt dat honderd projecten waren ingeschreven op de aanvraag en dat nog geen tien geld kregen. "Dan is de kans ook klein." Het Heerhugowaardse Stationskwartier gaat de komende jaren ingrijpend veranderen. Niet alleen worden honderden woningen gebouwd. Ook gaat het station veranderen en staat de langverwachte ondertunneling dus op de planning.

In september zal de aanbesteding worden afgerond en naar verwachting gaat volgend jaar de eerste schop in de grond. De gemeente kijkt naar de mogelijkheden om opnieuw een aanvraag te doen. "Het is een kansrijk project voor deze subsidieaanvraag", besluit de wethouder.
Pin It
Bekeken: 2174x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/