De organisatie van Indian Summer Festival 2023 heeft de eerste headliner bekendgemaakt. Tijdens de aankomende editie van het festival op 24 juni zullen The Opposites optreden.

De Alkmaarse hiphopformatie is bekend van hits als Slapeloze Nachten, Broodje Bakpao en Sukkel voor de liefde. Volgens de organisatie komen binnenkort meer namen naar buiten van de 2023-editie. De kaartverkoop start op 14 december om 12:00 uur met een 24-uurs voorverkoop. Op vrijdag 16 december gaat de reguliere ticketverkoop van start.

'Het grootste feestje van Noord-Holland' werd dit jaar voor het eerst na twee coronajaren weer gehouden. Een recordaantal van 21.000 bezoekers genoot op het festivalterrein bij het Geestmerambacht van optredens van grote en kleine artiesten, waaronder Kensington. "Dit is gewoon kicken", zei Daan de Bruijn van de organisatie tegen Dijk en Waard Centraal. "Het ziet er allemaal zó goed uit en iedereen is enthousiast."
Pin It
Bekeken: 3462x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/