Op de Dokter Wilminkstraat in Noord-Scharwoude is donderdagavond een 19-jarige vrouw bedreigd met een wapen en beroofd. De politie heeft later op de avond twee jongens van 15 jaar oud aangehouden, die nog steeds vast zitten.

Rond 19:45 uur stond de vrouw met haar fiets op het fietspad aan de Dokter Wilminkstraat toen zij uit het niets een klap in haar gezicht kreeg van een jongen. Het slachtoffer moest persoonlijke bezittingen afstaan. Ook werd zij bedreigd met iets wat op een vuurwapen leek. Vervolgens ging de verdachte ervandoor en liet het slachtoffer angstig achter. De vrouw uit de gemeente Dijk en Waard is daarna snel weggefietst en alarmeerde direct de politie.

De politie besloot direct via sms een Burgernetmelding te verspreiden. Daarin werden mensen in en nabij Noord-Scharwoude opgeroepen om uit te kijken naar een man met zwart krullend haar en trainingsbroek op de fiets. 'In verband met wapen NIET benaderen', waarschuwde het sms-bericht.

Kort daarna kon de politie dankzij een oplettende burger twee verdachten aanhouden. Het gaat om twee 15-jarige jongens uit de gemeente Dijk en Waard. Meer details wil de politie niet kwijt omdat het om minderjarige jongens gaat. Bij één van de verdachten werd een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen. Ze zitten vast voor verhoor. De recherche komt graag in contact met getuigen en is geholpen met camerabeelden uit de omgeving.





Pin It
Bekeken: 4984x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/