De Waaghals, de prijs voor de beste onderneming in regio Alkmaar, is dit jaar toegekend aan de Noordwest Ziekenhuisgroep. Bestuurraadslid Jurgen Sernee en Willemijn Kortmann, internist-infectioloog, mochten de prijs maandagavond namens alle 'Noordwesters' in ontvangst nemen tijdens de gala-avond van Ondernemend Regio Alkmaar in de Grote Kerk. De aanwezige medewerkers kregen een staande ovatie en een daverend applaus.

De Waaghals wordt uitgereikt aan een onderneming die een positieve bijdrage heeft geleverd aan het imago van de regio. De jury is lovend: "Noordwest is een onderneming die het begrip ‘samen’ inhoud heeft gegeven en heeft kunnen anticiperen op de gewijzigde omstandigheden die corona met zich meebrengt. Het heeft laten zien dat het een bedrijf is waar wij als regio ontzettend trots op mogen zijn."

"Wat overheerst is vooral een gevoel van trots", reageerde Jurgen Sernee. "Trots dat wij deze waardering in de vorm van De Waaghals mogen ontvangen. Een prijs die aangeeft dat wij van grote betekenis zijn geweest voor deze regio. Het is een enorme steun in de rug voor alle Noordwesters die zich al zo lang met ziel en zaligheid inzetten voor inwoners van deze regio. Tegelijkertijd is covid-19 nog niet weg. Sterker nog, we ervaren de druk van de vierde golf alweer volop binnen ons ziekenhuis. We staan hier met een dubbel gevoel. Toch gaan we er weer voor. Ook al is het zwaar en wij enorm uitkijken naar het einde."

Willemijn Kortmann vult aan: "De Waaghals is een hart onder de riem voor alle Noordwesters die met zijn allen nog steeds elke dag hun stinkende best doen voor goede zorg."

De prijs krijgt een mooie plek in het ziekenhuis.
Pin It
Bekeken: 2688x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/