De twee ondernemersclubs van Langedijk en die van Heerhugowaard willen gaan samenwerken. De drie groepen willen dat voor de zomer aan de leden voorleggen. De bedrijfskringen Langedijk en Heerhugowaard hebben elkaar al eerder opgezocht, maar Algemeen Ondernemersplatform Langedijk wilde nog even afwachten omdat een fusie niet het doel is, maar samenwerking wel. Inmiddels zijn de drie zakenclubs het gesprek met elkaar aangegaan om te kunnen komen tot een optimale samenwerking.

De ondernemers vinden dat de belangen voor de nabije toekomst groot zijn. Een sterk ondernemersplatform is volgens hun nodig door de fusie van de gemeenten tot Dijk en Waard en de ambitie van de grotere regio om 27.500 woningen te bouwen.

De bedrijfskringen hebben een aantal commissies gevormd waarin gesproken wordt over kwesties als bedrijventerreinen, bereikbaarheid en economische visie Dijk en Waard. Andere speerpunten zijn recreatie en toerisme met museum Broekerveiling en het Geestmerambacht, en de detailhandelsvisie.

Pin It
Bekeken: 1547x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/