De jaarmarkt die maandag 21 september in Centrumwaard zou plaatsvinden is afgelast. De Heerhugowaardse jaarmarkt trekt gewoonlijk zo'n 10.000 tot 12.000 bezoekers en aangezien er enige opleving is in het aantal corona-besmettingen, acht het college het onverantwoord om het evenement door te laten gaan. De marktkooplieden van de maandagse weekmarkt, vertegenwoordigd door de marktcommissie, zijn het eens met het besluit.

Annette Groot, wethouder Openbare ruimte: "Begin juli leek het nog mogelijk de jaarmarkt wel door te laten gaan. Dat hebben we toen ook gecommuniceerd. Maar met de huidige ontwikkelingen van covid-19 is het voor bezoekers en de marktkooplieden echt niet verantwoord om de jaarmarkt door te laten gaan. Hoe spijtig dat voor iedereen ook is."
Pin It
Bekeken: 1555x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/