Sinds donderdag is Kringloopwinkel Langedijk weer open. Een maand lang was deze gesloten vanwege de coronacrisis, maar onder leiding van Ronald van Twuijver heeft de stichting de nodige maatregelen getroffen om weer open te kunnen gaan. "Omdat wij het pand huren en we ook een paar betaalde krachten in dienst hebben, dreigden we in zwaar weer te komen. We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om de winkel zo veilig mogelijk in te richten, zodat we toch open kunnen. Zonder inkomsten houden we het gewoon niet langer vol", aldus Van Twuijver in Langedijk in het Nieuws.

Een van de maatregelen is dat er niet meer dan tien personen tegelijk de winkel in mogen. Er staat een uitzendkracht voor de deur die daarop toeziet en er meteen voor zorgt dat iedereen een mandje neemt. Verder is er afschermend plastic bij de kassa aangebracht en desinfecterende gel ingeslagen. Ook zijn de huisregels goed zichtbaar opgehangen en zijn looproutes uitgezet. Alles verloopt volgens Van Twuijver goed.

De afgifte van goederen is gewoon doorgegaan, waardoor zich een grote stapel spullen ophoopte in het magazijn. Die is inmiddels weggewerkt. Het is nog even afwachten of er genoeg binnenkomt om alle kosten te dragen. Ronald: "Normaal hadden we 50 adressen om spullen aan te leveren, dat is nu gezakt naar tien. Maar de aanloop van de winkel is prima, donderdag stond er een flinke rij voor de deur, en ook de andere dagen was het druk. We hebben er vertrouwen in dat het goed komt".

De openingstijden zijn voorlopig nog even aangepast, zodat het personeel tijd heeft om de winkel bij te vullen, zonder dat er bezoekers lopen. Klanten van Kringloop Langedijk zijn welkom van dinsdag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur.
Pin It
Bekeken: 1374x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/