Maandag rond 03:00 uur moesten de bewoners van zes appartementen aan de Schelde in Heerhugowaard hals over kop de straat op, omdat er brand was gesticht in het trappenhuis dat ze met elkaar delen. De brandweer heeft het vuur redelijk snel weten te blussen.

Een van de bewoners zat nog tv te kijken, toen hij brandlucht rook en de brandweer waarschuwde. Samen met zijn gezien is de man snel naar buiten gegaan. Het trappenhuis hing toen al vol rook. De andere bewoners zijn ook naar buiten gegaan, of werden naar buiten gehaald door de brandweer.

Het trappenhuis is vrij toegankelijk. Iemand had afval en een mat in brand gestoken. Het is niet duidelijk of de dader aanwezig afval in brand had gestoken, of dat het afval was verzameld om bewust de bewoners uit te roken. De man die de brand als eerste ontdekte was hoe dan ook erg boos, vooral vanwege het risico voor de kinderen die in de appartementen wonen.
Pin It
Bekeken: 1418x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/