Provincie Noord-Holland voert van maandag 20 april tot zaterdag 25 april reparaties uit aan de onderzijde van de Langebalkbrug over de N242 in Heerhugowaard. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is de N242 telkens tussen 20:00 en 04:00 uur afgesloten. Verkeer wordt omgeleid. De Langebalkbrug zelf blijft open, maar slechts vanuit een richting tegelijk.

Het beton aan de onderzijde van de brug moet worden hersteld. Die schade is ontstaan beschadigd door diverse aanrijdingen met te hoge vrachtwagens. In 2019 al liep de brug hierdoor zeker twee keer schade op. Zo reed op 28 mei een autotransporteur tegen de brug, waardoor een bestelbus bovenop tot cabriolet werd omgebouwd, en op 6 juni reed een chauffeur met een container op zijn oplegger vol tegen de brug. Sindsdien is ook aan de andere zijde minimaal één keer schade gereden.

Het autoverkeer wordt tijdens het werk omgeleid via de N504, N245 en N508 en vice versa. (Brom)fietsers worden omgeleid via de Pannekeetweg, Hasselaarsweg, Noordscharwouderpolderweg, Schoutenbosweg en vice versa.

De Langebalkbrug zelf blijft wel open, maar er is slechts één rijstrook beschikbaar. Er worden tijdelijke verkeerslichten geplaatst. Op het fietspad staan verkeersregelaars om (brom)fietsers veilig langs de werkzaamheden te leiden.

Vragen en klachten kunnen worden gericht aan het Servicepunt van de provincie, via 0800-0200600 (gratis) of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De werkzaamheden zijn ook te volgen via de gebiedscontractmiddennoord.nl en Twitter @ProvincieNH. (still: YouTube / Rob Jordaan)
Pin It
Bekeken: 1641x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/