Hans Oostendorp is woensdag op 41-jarige leeftijd overleden. Naast dat hij mede-directeur was van Necker van Naem, een onderzoeks- en adviesbureau voor decentrale overheden, was hij 'in het veld' zelf ook actief als voorzitter in de Rekenkamercommissie van gemeente Heerhugowaard.

In januari liet Hans zijn collega's weten dat hij zich niet zo goed voelde. Het bleek geen griep te zijn, maar een onduidelijke en unieke combinatie van een virus en een auto-immuunziekte. "Net iets voor Hans… Lang dachten we Hans op enig moment weer bij ons op kantoor te zien. Nu weten we dat dat nooit meer gaat gebeuren", schrijft Necker op zijn LinkedIn-pagina. Hans wordt gelauwerd als fantastische directeur, collega, adviseur en onderzoeker, met een enorm hart voor het openbaar bestuur.

Hans laat zijn vrouw Marleen, twee kinderen en een jonge baby achter.
Pin It
Bekeken: 11824x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/