Zaterdagavond hebben kort achter elkaar twee gewapende overvallen plaatsgevonden in Heerhugowaard. De eerste vond rond 18:05 uur plaats bij Mai Tam Nails aan de Van Loonstraat, vlakbij de Middenweg. Rond 18:20 uur was het raak bij Snackbar Hugo aan de Middenweg in De Noord.

Met betrekking tot de overval op Mai Tam vroeg de politie via Burgernet om uit te kijken naar twee zwart geklede mannen. Eén van de twee was rond de 20 jaar oud, blank tot bleek en hij had stekelig haar en een baardje.  De twee waren gevlucht via de Bickerstraat en stapten in een auto in de Van Asperenstraat, mogelijk een zwarte VW Golf.

Over de tweede overval is nog weinig bekend, behalve dat deze ook door twee mannelijke overvallers werd gepleegd. Bovendien is een oudere man tijdens de overval om onbekende reden gevallen. Ambulancepersoneel heeft hem aan een hoofdwond behandeld.

De politie doet forensisch onderzoek naar de overvallen. De Van Loonstraat is rond Mai Tam afgezet en er wordt een buurtonderzoek uitgevoerd. In De Noord is De Zeis omringd tijdens een zoekslag en worden auto's gecontroleerd. Boven Heerhugowaard hangt een politiehelikopter.

Wie meer denkt te weten over deze overvallen, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Bij spoed, bel 112.
Pin It
Bekeken: 4817x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/