Heerhugowaard start als eerste gemeente in Nederland het Collectief Woongemak, om inwoners met een frisse blik te laten kijken naar hun woning. Hiervoor is een gratis scan ontwikkeld, te vinden op heerhugowaard.nl/woongemak. Ook is er via het collectief aanzienlijke korting mogelijk voor aanpassingen aan de woning. Eén dezer dagen stuurt de gemeente een brief over het collectief.

Gemeente Heerhugowaard hecht belang aan een veilige en ook prettige leefomgeving. Na verloop van tijd schikken mensen zich nog wel eens wanneer hun woning niet echt (meer) aan de wensen voldoet. Deelnemers aan de woonscan krijgen een frisse blik op hun woonsituatie, middels objectieve en heldere informatie, bijvoorbeeld over slimme elektronica, veiligheidsmaatregelen of modern sanitair. Bovendien kan er via het collectief een aanzienlijke groepskorting verkregen worden op kwalitatief hoogwaardige producten.

Wie zich vóór 15 mei aanmeldt voor Collectief Woongemak kan meeprofiteren van een veiling onder gekwalificeerde installateurs. Het bedrijf met de beste offerte doet uiterlijk 3 juni alle deelnemers een aanbod op maat. Wie op het aanbod ingaat kan nog dit jaar genieten van meer woongemak.

Het Collectief Woongemak wordt georganiseerd in samenwerking met iChoosr. Gemeente Heerhugowaard en iChoosr hebben samen al eerder succesvolle collectieve inkopen georganiseerd voor de installatie van zonnepanelen en sanering van asbestdaken.
Pin It
Bekeken: 2481x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/