Zaterdag 15 en zondag 16 september wordt de Atelier- en Kunstroute van Heerhugowaard gehouden. Een groot aantal lokale kunstenaars zetten hun deuren dan open voor het publiek. Doel van de kunstmanifestatie is om kunstliefhebbers in en om Heerhugowaard in aanraking te laten komen met beeldende kunst.

Langs de Atelier- en Kunstroute kan worden genoten van schilderijen, beelden, keramiek, sieraden, foto’s, glaskunst en meer. Dit jaar zijn de locaties de Artfarm, het gemeentehuis en Centrum 31. De organisatie is net als vorig jaar in handen van Kunstkerk Heerhugowaard, de Artfarm, Cool en gemeente Heerhugowaard.

Dit jaar kunnen bezoekers langs de route met Heerhugowaardse politici in gesprek over de lokale politiek, democratie, hoe inwoners betrokken kunnen worden bij de ontwikkeling van hun woon- en leefomgeving en hoe zij zelf initiatieven kunnen nemen.

Meer informatie over het kunstevenement is te vinden op kunstkerkheerhugowaard.nl.
Pin It
Bekeken: 3228x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/