Gemeente Langedijk vindt het belangrijk dat persoonsgegevens bij verenigingen en non-profit organisaties in goede handen zijn. Daarom organiseert de gemeente een interactieve informatieavond, naast de cursus die is georganiseerd voor sportverenigingen, om ook andere verenigingen en non-profit organisaties te ondersteunen bij aanpassingen voor de wet AVG.

De informatieavond vindt plaats op maandagavond 9 juli om 20:00 uur in het gemeentehuis van Langedijk. Tijdens deze avond wordt praktische informatie geleverd en kunnen aanwezigen met vragen terecht bij onze privacy-functionarissen.

Aanmelden voor deze vrij toegankelijke infoavond kan via mw. M. Poel, per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2192x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/