Gemeente Heerhugowaard presenteert samen met projectonwikkelaar Nijs de voorontwerpbestemmingsplan 'Stadshart Lapis Lazuli' tijdens een inloopavond op maandag 9 juli in het gemeentehuis.

Inwoners zijn van harte welkom om het voorontwerpbestemmingsplan in te zien, vragen te stellen en impressies van het gebouw te bekijken. De avond is niet bedoeld als een verkoopbijeenkomst voor woningzoekenden.

Het plan geeft een beschrijving van Lapis Lazuli aan het Stadsplein. Het project behelst een appartementencomplex met op de begane grond aan de pleinzijde publieksfuncties en aan de Parelhofzijde atelierwoningen.

De functie en invulling van de begane grond zijn nog niet concreet. Mogelijk komt hier een horeca- of dienstverlenend bedrijf of de ruimte krijgt een maatschappelijk betekenis.

Vanaf 5 juli ligt het plan voor zes weken ter inzage bij de balie van het Waardse gemeentehuis. Tijdens deze periode kan er schriftelijk een inspraakreactie gestuurd worden aan het college van B&W. De inloopavond is van 17:00 uur tot 19:00 uur in de trouwzaal.
Pin It
Bekeken: 3702x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/