Donderdag heeft Café de Knip het Gouden Fust in ontvangst mogen nemen. Heineken reikt deze nationale prijs uit aan het de horecazaak die door mystery guests als hoogste beoordeeld is. Daarnaast heeft het café in Oudkarspel ook nog de Gouden Tapknop gewonnen voor beste café van de regio.

Eigenaren Jeroen en Gudy Zegers zijn dolblij dat hun zaak zich een jaar lang de beste horecagelegenheid van heel Nederland mag noemen. "Ongelofelijk trots zijn wij op deze mooie titel. Vier jaar geleden hebben wij een horecazaak overgenomen zonder enige ervaring en dan dit resultaat behalen. Daar kun je eigenlijk alleen maar van dromen. Met onze toppers van medewerkers doen wij altijd enorm ons best en dat is uiteindelijk met landelijk goud bekroond."

Dominique van Deth, accountmanager regio Noord-Nederland: "Café de Knip in Oudkarspel is het café in Nederland waar kwaliteit met stip op één staat. Vakmanschap, liefde voor de horeca en het continue nastreven van gastheerschap is terug te vinden in dit Amstel bolwerk. Het is een absolute prestatie dat het café dit jaar bekroond wordt met de eerste plaats."

Opmerkelijk er nog een prijs in het HAL-gebied belandde. Café Babylon in Heerhugowaard veroverde de Gouden Spatel, als erkenning voor de beste nieuwkomer in regio Noord-Holland.

Het Gouden, Zilveren en Bronzen Fust worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle 2.300 deelnemende horecazaken minstens vier keer bezoeken. Ondernemers worden beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling. Niet alleen wat betreft getapt pils, maar ook het behandelen en serveren van speciaalbier, cider en alcoholvrij bier.

 
Pin It
Bekeken: 2733x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/