Op zaterdag 22 april organiseren JG Horeca en Oranje Activiteiten het 'Langedoiker Nasibal', alvast als inleiding voor Koningsdag. Deze 'bar gezellige avond' vindt plaats in een verwarmde feesttent op het Havenplein in Broek op Langedijk. Het idee is naar het concept van het Zuurkoolfest, en dat betekent dat je een excuus hebt om je dirndl of lederhosen weer eens uit de mottenballen te halen.

Er is live muziek van Henk Naber en feest-dj Rene Verkerk. Geen nasibal zonder nasi natuurlijk! Chantal Veer van de Kookkamer uit Langedijk bereidt overheerlijke nasi, bami, saté, heerlijke balletjes en garnituren. En geen nasibal zonder een biertje om deze mee weg te spoelen. 

De tent opent rond 17:00 uur, het eten wordt vanaf 18:30 uur heet geserveerd en het feest gaat tot 01:00 uur door. Kaarten à €18,50 per stuk zijn te koop bij Sport2000 in Winkelcentrum Broekerveiling. Met de opbrengst wordt de Oranje Vereniging gesteund. Kijk voor meer info op Broekerkoningsdag.nl en op Facebook'Langedoiker Nasibal' en ‘Koningsdag Broek op Langedijk’.

Pin It
Bekeken: 3336x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/