Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was, hem overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en hij kreeg een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode.

Op woensdag 29 maart legt Marc in Cool Heerhugowaard op inspirerende wijze uit waar angst vandaan komt en wat je er tegen kunt doen. De voorstelling 'Wie bang is krijgt ook klappen' is voor iedereen die bang is voor aanslagen, wilde dieren, mannen in rolstoel of wat dan ook.

Marc begint om 20:15 uur.  Zijn show is onderdeel van de vijftiendelige serie Nieuwe Lente, toegankelijk met de passe-partout van €85. Losse kaartjes kosten € 13,50 en zijn te koop via coolheerhugowaard.nl.

Pin It
Bekeken: 3466x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/