Vrijdagavond 30 september wordt in Museum BroekerVeiling een filmpremière gehouden van een korte film die zich ook in het museum afspeelt. Om 19.30 start het programma waarbij bezoekers eerst een Meet and Greet met de cast en regisseur kunnen meemaken, waarna iedereen plaatsneemt in de oude lighallen waar een gedeelte van de film is opgenomen. 

De lighallen van Museum BroekerVeiling vormen de achtergrond voor het verhaal van hoofdrolspeler Bram, die al drie jaar smoorverliefd is op Shanice. Shanice ziet Bram echter niet zitten, dus verzint de beste vriend van Bram een plan om indruk te maken op Shanice. Om het plan ten uitvoering te brengen schakelen de twee vier vrienden in die Shanice ontvoeren en gevangen houden in het museum zodat Bram haar kan komen bevrijden en de held van de dag zal zijn. 

De film is het eindresultaat van Workshop De Ontdekkingsreis, waar leerlingen van De Koolvlet in Broek op Langedijk aan hebben deelgenomen. Workshop De Ontdekkingsreis Wordt gegeven op meerdere scholen in Noord-Holland door de enthousiaste Joey Kugelmann.

De film duurt 25 minuten en de adviesleeftijd voor de film is 12 jaar en ouder, vanwege een aantal spannende scenes. Toegang tot de première is gratis, maar het is wel nodig je van tevoren aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in verband met het beperkte aantal zitplaatsen.

Pin It
Bekeken: 3671x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/