Gedurende de eerste helft van dit jaar heeft de gemeenteraad met het college en het management team van Langedijk vergaderd over de toekomst van de gemeente. Op donderdag 1 september wil de raad op het gemeentehuis in gesprek met inwoners over de toekomst in de breedste zin: ontwikkelingen, wensen, sterke en zwakke punten, kansen en risico's. Daarbij staat niet een eventuele fusie centraal.

Tussen 15.30 en 17.30 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur zijn er telkens vier gesprekstafels, onder leiding van een raadslid. De inbreng wordt uitgewerkt en door de raad meegenomen in het besluitvormingstraject. De planning is om eind 2016 meer duidelijkheid te geven over de (bestuurlijke) toekomst van Langedijk.

Aanmelden voor deelname aan een gesprekstafel kan via tinyurl.com/toekomstlangedijk. Meer informatie krijgen of aanmelden kan ook op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur bij mw. Jenneke Oomen via het Klantcontactcentrum (0226-334433).

Pin It
Bekeken: 3458x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/