Zaterdag 31 oktober organiseert de stichting burgerinitiatief ‘Bescherm de natuur in het Geestmerambacht’ een Natuurbeleefdag in het natuurgebied Geestmerambacht. Tussen 10.00 en 14.00 uur zullen er excursies en rondleidingen worden gehouden. Het startpunt van de excursies en rondleidingen is parkeerplaats het Vlasgat bij de ingang aan de westzijde van het gebied.

De stichting is op 10 september in het leven geroepen uit protest tegen de plannen om een adventurepark te bouwen. De stichting waarschuwt dat de plannen inmiddels zijn omgedoopt tot ‘Beachpark Geestmerambacht’ en dus nog niet van de baan zijn. Bezoekers worden uitgenodigd om deze zaterdag te komen “genieten van de natuur, rust en ruimte nu het nog kan”.

De stichting zien het niet zitten dat er een adventurepark in een stuk beschermd natuurgebied komt, vlak naast het broed- en natuurgebied De Kleimeer. Ook staan ze niet bepaald te springen om onder andere een horecagelegenheid, bijeenkomstenzaal, een uitkijk- en klimtoren van 32 meter hoog, een hoogteparcours en een tokkelbaan van 250 meter lang omvat.

 

Pin It
Bekeken: 3531x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/