Interviews met Hollywood grootheden als Tom Hanks, Meryl Streep, Julia Roberts, Dustin Hoffman en vele anderen leverden de bekroonde journalist Eric Koch een hoop anekdotes op. Op vrijdag 31 mei zal zijn voorstelling ‘Retourtje Hollywood’ om 20:00 uur bij het Alkmaarse Cultuurpodium de Alkenaer in première gaan.

Ruim 30 jaar reisde Eric Koch namens De Telegraaf rond voor filmreportages en deed hij veel ervaringen op. Tijdens de anderhalf uur durende voorstelling blikt de journalist terug op zijn avonturen in de filmjournalistiek. Hierbij deelt hij humoristische verhalen die hij heeft opgedaan.

Zo blijkt filmavonturier Harrison Ford - jarenlang de best betaalde filmster in Hollywood - in het echt een saaie Piet te zijn, was George Clooney blij dat hij pas na zijn 35e succes had geboekt omdat hij anders misschien naast zijn schoenen was gaan lopen, en bekende Eddie Murphy dat hij in zijn jonge jaren een arrogante en zelfingenomen kwal was.

Na de première in De Alkenaer gaat ‘Retourtje Hollywood’ het land in. Kaartjes kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar op de website van Alkenaer. Of doe mee aan de quizvraag en win twee kaarten voor de voorstelling. Welke actrice won de meeste Oscars ooit? Stuur je antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 104x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/