Het Integraal Kind- en Ouderencentrum in Noord-Scharwoude krijgt waarschijnlijk meer capaciteit, Dijk en Waard heeft ingestemd met een groter schoolprogramma. Daardoor kunnen er 75 kinderen extra terecht en stijgt de totale capaciteit naar 300 leerlingen. 

Het voorlopige ontwerp is - weliswaar met de nodige vertraging - afgerond. Volgens de gemeente heeft het proces langer geduurd vanwege de combinatie van een onderwijs- en een woonprogramma. Het gaat om een gebouw dat uit drie delen zal bestaan. Een appartementencomplex met vijftig zorgwoningen, kinderopvang en een schoolgebouw. (tekst gaat verder onder de foto)

Het IKOC komt op de plaats van de leegstaande Mariaschool (Foto: Google)


De realisatie van het IKOC blijkt wel een geval van lange adem. De gemeenteraad van Langedijk gaf zo'n drie jaar geleden al goedkeuring om te bouwen op de plek van de oude Mariaschool. Een architect werd geselecteerd, een overeenkomst werd opgesteld en natuurlijk kwam het ontwerp een aantal keer op de agenda van het college.

De bouw start binnenkort en de oplevering staat gepland in de zomer van volgend jaar.
Pin It
Bekeken: 676x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/